Welder, usudite se biti drugaciji!

Welder, usudite se biti drugaciji!

Talijanski dizajner Italo Fontana predstavlja vam satove buducnosti. Fotohromatsko staklo koje mijenja boju zavisno od vaseg outfita,ugla i osvijetljenja ostavit ce vas bez daha! Rezultat su satovi koji prate vase raspolozenje i prilagodjavaju se trenutku! Krenite na dinamicno putovanje kroz Moody svijet i budite drugaciji!


Daisy Dixon ručni satovi u BiH!

Daisy Dixon ručni satovi u BiH!

Daisy Dixon nam donosi širok spektar ženskih satova koje bi svaka zaljubljenica u modu htjela imati! Daisy Dixon satovi su predstavljeni prvi put od Inter City Group-e u oktobru 2015 godine. U prvih par mjeseci od lansiranja Daisy Dixon satovi su očarali javnost sa interesantnim bojama, modernim floralnim printom i "razigranim" dizajnom. Mohammed Master, komercijalni direktor Daisy Dixon-a je rekao: "DNA Daisy je u življenju mode, sve kolekcije su žive, dišu te se asimiliraju u modu koja se stalno mijenja! Eklektična kolekcija Daisy satova kako prati trendove mode tako i kreira nove trendove. Daisy Dixon će biti brend koji će se često spominjati u bližoj budućnosti!" Potražite Daisy Dixon satove u našim te u prodavnicama širom BiH!


Tommy Hilfiger proljeće/ljeto 2019.

Tommy Hilfiger proljeće/ljeto 2019.

Modni brend Tommy Hilfiger svoj postanak duguje inspiraciji njegovih neumornih dizajnera da kombinuju moderno sa klasićnim stilovima. S takvim pristupom dovelo je Tommy Hilfiger da postane jedan od najpopularnijih svjetskih brendova. Svoju neraskidivu vezu sa potrosaćima Tommy Hilfiger uspostavio je prvenstveno zbog izuzetne ponude ručnih satova . Tommy Hilfiger satovi u kolekciji proljeće/ljeto 2019 donosi široku paletu materijala ( nehrđajući čelik , obojeni metal , silikon i koža ) i interesantan spoj boja gdje uglavnom preovladavaju nautička plava , crvena i bijela . Klasični satovi sa dodirom romantike i dozom modernog doprinose efektnom izgledu svakog muškarca i žene.


Zimsko računanje vremena

Zimsko računanje vremena

Ne zaboravite promijeniti vrijeme na vašem Police satu!


ROAMER SATOVI

ROAMER SATOVI

Roamer tradicionalna švajcarska časovničarska kuća koja je za preko 120 godina postojanja razvila jedinstvene, izvanredne satove koji su kombinacija švajcarske funkcionalnosti i elegancije. Svaki detalj Roamer sata pažljivo je izrađen i sa pravom nosi oznaku kvaliteta Swiss Made. U Roamer-u kažu da je oznaka Swiss Made u stvari čvrsto obećanje kvaliteta koje se nikada ne smije iznevjeriti. Birajući Roamer birate dijelić švajcarske tradicije i kvaliteta i postajete član elitnog kluba vlasnika Roamer-a.


POLICE SATOVI U BIH

POLICE SATOVI U BIH

Police pod motom My Game My Rules i okriljem globalnog lifestyle brenda, POLICE satovi postali su fetiš urbanih trendsetera. POLICE satove ponosno nose zaljubljenici u modu, nikako žrtve mode. Satovi jedinstvenog dizajna koji kao da se rugaju stereotipima i komformizmu sadašnjice, postali su „must have“ jakih i osobenih pojedinaca. Na tragu uspjeha POLICE satova i groznice koja trese svijet posljednjih godina lansirane su i kolekcije POLICE nakita i modnih dodataka poput novčanika, torbi, kaiševa... Ikone stila, Džordža Klunija, Dejvida Bekama i Antonia Banderasa, kao promotere POLICE-a, naslijedile su hiljade poklonika ovog italijanskog brenda. Pogledajte kampanju POLICE-a i vidjeti ćete raznolike trendsetere sa jednom zajedničkom osobinom – zaljubljenici su u POLICE, a samim tim - jedinstveni, neponovljivi, strastveni i beskompromisni.


BULOVA ACCUTRON KIRKWOOD

BULOVA ACCUTRON KIRKWOOD

Novim modelom Kirkwood, Bulova Accutron prezentuje hronograf sa skeletonizovanim brojčanikom koji otkriva automatski mehanizam i zanimljivi disk za datum koji uokviruje brojčanik. Kućište Kirkwooda je od nehđajućeg čelika, polirano i fino brušeno, prečnika 42 mm. Krunica i dugmići su od čelika prevučenog PVD-om od ružičastog zlata, kao i aplicirani indikatori i svijtleće kazaljke. Satni, minutni i sekundni podbrojčanici nalaze se na 6, 12 i 9 časova, a prozorčić za datum na 4 sata.


˄
˅